Prehns familens ældste våbenskjold

Om Prehn-siderne

opdateret:
februar 2001

 

Tilbage til hovedsiden  
  

Nye Spørgsmål kan stilles i GæstebogenTilbage

 

Menu:

 
   
Gæstebogen 
 
 
 
   
Links
 
 
 
   
Find
 
 
 
Om Disse sider:   FAQ =
Frequently Asked Questions
    English? Deutsch ?

Jeg har reserveret domain'et prehn.dk til os allesammen, og jeg forsøger at lægge nogle historiske familieoplysninger ud på nettet når jeg får tid. Foreløbig er her de links jeg har fået af Prehner, der er på nettet. Opdateringer og oplysninger om nogen der mangler bedes givet til :Redaktøren.
Hvis du vil have en egen e-mail adresse efter mønsteret: dit.navn@prehn.dk eller en homepage efter mønsteret http://www.ditnavn.prehn.dk bedes du kontakte enten mig eller: internetservice.

Spørgmål der er stillet og som måske kunne interssere andre

Er alle Prehn'er med på siderne ?   Nej, jeg er bare startet med mine egne forfædre og i de sidste par år er der kommer oplysnigner fra nogle af de Prehn'er, der er surfet forbi siden. der er også fjernet nogle, der ikke ville 'udstilles' på internettet.
     
Hvorfor er disse sider lavet ?   Mest fordi jeg kan. Jeg håber også på at få så mange af de nulevende Prehners forfædme med, at vi kan se hvordan vi er i familie med hinanden. Jeg har en samling oplysninger, som kun min moder og jeg selv havde set indtil de kom på nettet. Måsker er der andre der også har oplysnigne de vil dele
     
Kan jeg få mit navn som e-mail adresse f.eks.
mitnavn@prehn.dk ?
  Ja, det var en af grundene til, at jeg oprettede domain'et. Jeg ville ikke risikere, at en anden tog det, så jeg ikke selv kunne få mit navn som mail adresse. Jeg kan ikke gøre det gratis - da hver mailadresse koster et eller andet - men jeg skal ikke spinde guld på de par adresser, der kan blive tale om. Tildeling sker kun til eget navn og efter først til mølle princippet. Følgende ER taget: michael@prehn.dk, judith@prehn.dk martin@prehn.dk og steffen@prehn.dk
     
Kan jeg få min egen hjemmeside: f.eks. www.mitnavn.prehn.dk ?   Ja, det var en af de andre grunde til, at jeg oprettede domain'et. Jeg ville ikke risikere, at en anden tog det, så jeg ikke selv kunne få min egen side. Top-domænet www.prehn.dk vil jeg beholde som en fælles indgang - men jeg vil gerne høre på forslag til et andet indhold, hvis der er nogen der mener at genealogien - eller min leder - fylder for meget. Underdomæner kan enhver få, hvis de har det rigtige navn - efter først til mølle princippet. Følgende ER taget: michael.prehn.dk, judith.prehn.dk martin.prehn.dk og steffen.prehn.dk
     
Is there an english version ?
  No, (not yet). This site is genealogical site for the Danish branch of the Prehn family. Originally the family was German but many have emigrated to the US, and some connections would probably be intersting to see for alle of us. I hope to find the time to make a multilingual version of the site - but I have not had the time yet.
     
Gibt es eine deutsche Version ?
  Leider nicht. Dieses Web-site ist für den dänischen Teil der Prehn Familie gedacht. Ich hoffe Zeit zu finden um eine mehr-sprachige Version auszuarbeiten - es wird aber noch dauern. Inzwischen hoffe ich dass eine prehn.de site entsrtehen wird.