Judith og Michaels Hjemmeside

11/08/06

Vi har to sønner, Martin Prehn født 27/3/1980 og Steffen Gregersen Prehn født 10/8/1982 Michael er født 18/9/1950 på Frederiksberg, og Judith er født Gregersen den 3/5/1950 i Fjerritslev. Judith blev taget fra mig og fra alle sine venner af en hjerneblødning i 2006. Sådan så vi ud da vi blev gift i 1977, jeg synes stadig Judith billede ligner.

Vi har begge været aktive medlemmer af Centrum Demokraterne . Se CD- ved Vestvoldens hjemmeside, og Michaels politiks side.

Michael er jurist og ansat i Danske Maritime. Det er mig der skriver denne side, og mig, der vil prøve at lægge noget om familienavnet ud på en underside. Jeg er jurist, med international baggrund og tekniske og sproglige evner.Et familie- og hjemmemeneske - ikke meget interesseret i sport, men i samfundsudvikling Jeg har bred erfaring og ambition om at blive leder.

Judith var sekretær i DAKO og senere i Fjerkærådet. Judith var meget interesseret i Håndarbejde og Kor sang hun sang i Søborg Motetkor. Hendes familie arrangerede i 1998 en fætter/kusine fest, og det var anledningen til at jeg oprettede denne hjemmeside.